.

.

Висока Моќност 650мм-1300мм ф/8 Рачна Телефото Леќа За Канон ЕОС Р, ЕОС Р5, ЕОС Р6, Еос РП Дигитални Камери

Висока Моќност 650мм-1300мм ф/8 Рачна Телефото Леќа За Канон ЕОС Р, ЕОС Р5, ЕОС Р6, Еос РП Дигитални Камери

DEN 3199.84

Износ
Залиха

Висока моќност 650-1300мм супер-телефото фокусна должина За Канон ЕОС Р, ЕОС Р5, ЕОС Р6, Еос РП Дигитални Камери. За да обезбедите остро снимање на сликата, користете со монопод, статив или потпори за градите за да го ублажите тресењето на камерата. Висок индекс, мулти-обложено оптичко стакло со ниска дисперзија за намалување на одблесокот. Минимално растојание за фокусирање од 16 стапки. Вклучува : 650 - 1300мм Леќа + Адаптер За т-монтирање. Висока моќност 650-1300мм супер-телефото фокусна должина За Канон ЕОС Р, ЕОС Р5, ЕОС Р6, Еос РП Дигитални Камери. За да обезбедите остро снимање на сликата, користете со монопод, статив или потпори за градите за да го ублажите тресењето на камерата. Висок индекс, мулти-обложено оптичко стакло со ниска дисперзија за намалување на одблесокот. Минимално растојание за фокусирање од 16 стапки. Вклучува : 650 - 1300мм Леќа + Адаптер За т-монтирање. Објективот за супер-телефото зумирање со долг дострел 650мм-1300мм за Камерите На Канон ЕОС е рачна повеќеслојна т-монтирана леќа со автофокус која нуди екстремно зголемување и може да испорача одлични остри слики доколку се користи правилно. Неговото бело буре со леќи го намалува таложењето на главата и бара голема ИЗО или силна светлина за да се искористи брза брзина на блендата. За оптимални резултати, користете со монопод, статив или потпори за градите за да го минимизирате тресењето на камерата. Има конец од 95 мм и вклучува држач за статив. Има конец од 95 мм и вклучува држач за статив, торбичка за црни леќи и адаптер За т-монтирање За Камери На Канон СЛР. Објективот е компатибилен со следните камери : Канон ЕОС Р Еос Р5, ЕОС Р6 ЕОС РП.

Карактеристики

Производи во категоријата