.

.

DIY чекор вежба метрички спирален жлеб во форма на мелење во форма на пагода во форма на дупки во форма на пагода со централен удар 4-12/20/32mm HSS челик конус вежба фиксен ?

DIY чекор вежба метрички спирален жлеб во форма на мелење во форма на пагода во форма на дупки во форма на пагода со централен

DEN 2.00

Износ
Залиха

Врвот на вежбата може да обезбеди брзо и стабилно дупчење на челик, алуминиум, дрво, пластика, итн. (Дебелината на плочата мора да биде помала од висината на малку чекорот за вежбање). 1. Ова е HSS челик со голем чекор, вежба за вежбање титаниум, фиксирана дупка за мелење на дупки,. 2. Направено од висококвалитетен челик HSS и обложен со титаниум за да се намали триењето и топлината. 3. Многу погодно за сечење дупки во разни материјали, вклучувајќи челик, месинг, дрво, пластика, итн. Врвот на вежбата може да обезбеди брзо и стабилно дупчење на челик, алуминиум, дрво, пластика, итн. (Дебелината на плочата мора да биде помала од висината на малку чекорот за вежбање). 1. Ова е HSS челик со голем чекор, вежба за вежбање титаниум, фиксирана дупка за мелење на дупки,. 2. Направено од висококвалитетен челик HSS и обложен со титаниум за да се намали триењето и топлината. 3. Многу погодно за сечење дупки во разни материјали, вклучувајќи челик, месинг, дрво, пластика, итн.

Карактеристики

Производи во категоријата