.

.

Хамилтонбухл 100 Дијаг. Преносен под -екран на издигнување, формат HDTV, мат бела ткаенина

Хамилтонбухл 100 Дијаг. Преносен под -екран на издигнување, формат HDTV, мат бела ткаенина

DEN 649.28

Износ
Залиха

Големина на екранот : 100 "Дијагонала. стапала за да додадете дополнителна стабилност. Лесно за носење и складирање, со тивка и мазна работа. Адаптирана пролет за притисок на воздухот и уникатна структура на продолжување, оставете го екранот да застане на кое било посакувано ниво. Висина што може да се прилагоди на дното на црната граница - 41,34 ". Факултативно куќиште за носење го спречува гребење и продолжување на животниот век на екранот. Димензии на случајот (L X H X W) - 94 "x 3,8" x 4,6 "тежина на производот - 33 bs. Големина на екранот - 100 in. Дијагонална. Површина за гледање на екранот - 49 H x 87 W in. Сооднос на аспект - формат HDTV 16 : 9 . Брза и лесна работа за крајна погодност. Тешка, но сепак лесна црна алуминиумска кутија со преклопни стапала за да додадете дополнителна стабилност. Големина на екранот - 100 in. Дијагонална. Површина за гледање на екранот - 49 H x 87 W in. Сооднос на аспект - HDTV 16 : 9 формат. Брза и лесна работа за крајна погодност. Тешка, но сепак лесна црна алуминиумска кутија со преклопни нозе за да додадете дополнителна стабилност.

Карактеристики

Производи во категоријата