.

.

Welliestr 1 Постави рачно изработени симпатични почувствувани самовили, игли со игли, се чувствуваат комплет за животни

Welliestr 1 Постави рачно изработени симпатични почувствувани самовили, игли со игли, се чувствуваат комплет за животни

DEN 240.00

Износ
Залиха

✔Китс : Волна и додатоци, упатства (тоа е на кинески, но имајте ја сликата да ја покаже). ✔ Волна „Прекрасна самовила“ почувствува комплети, за изработка на DIY забава, залепете ја сопствената симпатична играчка со чувство. ✔note : Не-здружени производи, треба да го направите тоа сами. ✔ Qty : 1 сет кукла за чувство занаетчиски комплет. ✔Kits : wool roving and accessories, instructions(it is in chinese ,but have the picture to show ) ✔"lovely fairy" Wool felt kits, For crafting DIY entertainment, stitch your own adorable felt toy ✔Note : Non-finished products, Треба да го сторите тоа сами ✔ Qty : 1 сет кукла за чувство занаетчиски комплет.

Карактеристики

Производи во категоријата