.

.

Qeart 3 пара нитрилна гума од палма обложена работа за безбедност на ракавици, портокалова боја плетена портокалова боја, палма за масло/мрсна отпорност, повеќенаменс

Qeart 3 пара нитрилна гума од палма обложена работа за безбедност на ракавици, портокалова боја плетена портокалова боја, палма

DEN 0.67

Износ
Залиха

Увезени. Еластично затворање. Овие се 3 пара пакувања портокалови хивиз -боја на ракавици за безбедност на работа. - плетена еластична предива за удобност, вклопување и умешност. - Палма мека нитрилна гумена обвивка за масло/мрсна отпорност, абразија и зафат. - Еластична манжетна добро обезбедете ја манжетната. - За сите видови на работни места за општа намена со ракување со EN388 : 4131x. Увезени. Еластично затворање. Овие се 3 пара пакувања портокалови хивиз -боја на ракавици за безбедност на работа. - плетена еластична предива за удобност, вклопување и умешност. - Палма мека нитрилна гумена обвивка за масло/мрсна отпорност, абразија и зафат. - Еластична манжетна добро обезбедете ја манжетната. - За сите видови на работни места за општа намена со ракување со EN388 : 4131x.

Карактеристики

Производи во категоријата