.

.

Nuvo 60/6413 Четири лесни полу -црвенило монтирање, 4LT, црно

Nuvo 60/6413 Четири лесни полу -црвенило монтирање, 4LT, црно

DEN 2192.00

Износ
Залиха

Четири лесни полу -црвенило монтирање од колекцијата Пејн. Стил : Преоден тип на светлина : блиску до таванот. Заврши : Црно. Четири лесни полу -црвенило монтирање од колекцијата Пејн. Стил : Преоден тип на светлина : блиску до таванот. Заврши : Црно. Nuvo осветлување 60/6413 Преодно четири светло полу-црвено монтирање од колекцијата на Пејн во црна завршница, висина : 11. 63 инчи ширина : 17. 13 инчи Стил : Преоден тип на светлина : Оценка за безбедност од близу до таванот : Цетлус и безбедносен список : суво Број на светла : 4, Тип на сијалица : G25, Сијалица (и) Вклучени : Бр.

Карактеристики

Производи во категоријата