.

.

Акустична пена со звучникот на компјутери со звучникот 6 '' x 8 '' овален универзален автомобил аудио бас vxt68

Акустична пена со звучникот на компјутери со звучникот 6 '' x 8 '' овален универзален автомобил аудио бас vxt68

DEN 1151.36

Износ
Залиха

(2) Висококвалитетни звучници за пена. Звучници - 6 "x 8". Ширина на звучникот - 5,25 "Должина на звучникот - 7,25 ''. Севкупна ширина - 7,5" целосна должина - 9,5 ''. Длабочина на звучникот - 4,5 ". Ова е за 2 квалитетни звучници за пена за пена - 6 '' x 8 '' Ширина на звучникот - 5,25 '' Должина на звучникот - 7,25 '' Севкупна ширина - 7,5 '' вкупна должина - 9,5 '' Длабочина на звучникот 4.5 '' Ве молиме, проверете дали е вистинската големина што ви требаат сите мерења се наведени, ги имаме овие во сите големини на звучникот што ги имаме секој терминал/конектор што би можеле да го сакате во нашата еБај продавница Неисулирани бакарни винил најлонски куршуми прстенести лопата Т -тапи за заклучување на заклучоци Затвори капачиња од жица и др.

Карактеристики

Производи во категоријата