.

.

Мијаохи кујна три-приказна мултифункционална инсталација за инсталирање количка за дневна соба домашна решетка за складирање на додатоци

Мијаохи кујна три-приказна мултифункционална инсталација за инсталирање количка за дневна соба домашна решетка за складирање

DEN 3.00

Износ
Залиха

Дизајнот на корпите го прави складирањето поудобно и директно. 360 степени бесплатно движење на тркалото, тркало со дизајн на сопирачките. Зголемете го големиот капацитет, зголемете го растојанието помеѓу слоевите, заштитете ги оградите од обете страни и спречете се да се лизгаат предметите. Голем капацитет, електрични уреди, тегли за зачини и тоалети можат да бидат поставени на горниот слој. Шупливата корпа на дното може да складира овошје, зеленчук и прибор за јадење и др. Дизајнот на корпите го прави складирањето поудобно и директно.360 степени бесплатно движење на тркалото, тркалото со дизајн на сопирачките. Покажете го големиот капацитет, да го зголемите растојанието помеѓу слоевите, да ги заштитите оградите од обете страни и спречи да се лизгаат предметите. црна, бела. Различно рачно мерење. За дома, трпезарија, канцеларија, ресторан, хотелски бања за перење бања Тесно место.

Карактеристики

Производи во категоријата