.

.

Додаток 280-0470-00-AO CYAN компатибилен TAA во согласност со 10GBASE-CWDM SFP Plus Transceiver-SMF44; 1610 nm - 80 km - LC - DOM

Додаток 280-0470-00-AO CYAN компатибилен TAA во согласност со 10GBASE-CWDM SFP Plus Transceiver-SMF44; 1610 nm - 80 km - LC

DEN 1.00

Износ
Залиха

Cyan компатибилен TAA во согласност со 10 GBase-CWDM SFP Plus Transcesiverseversifications. Медиуми : СМФ. Бранова должина : 1610 nm. Достигнување : 80 км. Конектор : LC. Addon 280-0470-00-AO SFP+ модул за предавател (еквивалентно на : Cyan 280-0470-00)-10 GIGE-10 GBase-CWDM-LC единечен режим-до 49,7 милји-1610 nm-TAA во согласност.

Карактеристики

Производи во категоријата