.

.

HPS 4 ID, Силиконски 45 Степен Црево За Спојување На Лактот, Висока Температура 4-Засилена, Должина на Ногата На Секоја Страна: 4-1/2, 20 Psi Max. Притисок, СЕК-8741-СИНА, Силиконск?

HPS 4 ID, Силиконски 45 Степен Црево За Спојување На Лактот, Висока Температура 4-Засилена, Должина на Ногата На Секоја Страна:

DEN 1.00

Износ
Залиха

Црево во дијаметар : 4". должина на ногата на секоја страна : 4-1/2". висока температура 4-засилен засилен. Максимален работен притисок : 20 пси. Температурен опсег : -65 степени. Ф до +350 степени. Ф (177 степени. В). Дебелина на ѕидот : 5мм. Силиконското црево не е компатибилно со гориво или масло; сепак е компатибилно со воздух, вода и антифриз, како што е течноста за ладење. Исполнете ги и надминете ги индустриските стандарди Saej20, идеални за тешки врски под притисок и обезбедуваат одлична отпорност за апликации со висока температура. ХПС силиконското црево е поддржано од производите за изведба на ХПС ограничена доживотна гаранција. Црево во дијаметар : 4". должина на ногата на секоја страна : 4-1/2". висока температура 4-засилен засилен. Максимален работен притисок : 20 пси. Температурен опсег : -65 степени. Ф до +350 степени. Ф (177 степени. В). Дебелина на ѕидот : 5мм. Силиконското црево не е компатибилно со гориво или масло; сепак е компатибилно со воздух, вода и антифриз, како што е течноста за ладење. Исполнете ги и надминете ги индустриските стандарди Saej20, идеални за тешки врски под притисок и обезбедуваат одлична отпорност за апликации со висока температура. ХПС силиконското црево е поддржано од производите за изведба на ХПС ограничена доживотна гаранција. HPS Blue 4" (102mm) ID висока Температура 4-подно засилено силиконско црево за спојување на лактот од 45 степени (максимален работен притисок : 20 psi. Максимален рејтинг на температура : 350 F) ги исполнува и надминува стандардите на индустријата SAEJ20, идеален за тешки врски под притисок и обезбедува одлична отпорност за апликации со висока температура. Должина на ногата на секоја страна( прав Дел) : 4-1/2". дебелина на ѕидот : 5мм. температурен опсег : -65 степени Ф до +350 Степени Ф (177 степени Ц). ОТПОРЕН НА УВ и озон. Hps перформанси силиконско директно црево за спојување е дизајнирано и конструирано за да ги исполни барањата за високи перформанси наведени во различни индустриски стандарди, како што се автомобилската тркачка индустрија, турбо дизел пикап, тешка опрема и машина, сопствен систем ЗА ладење, изработка НА турбо интеркулер, комерцијални камиони, автобуси и тренери, морски, воени возила, воздушна, генератори, земјоделски трактори и општа конструкција. Силиконското црево не е компатибилно со гориво или масло; сепак е компатибилно со воздух, вода и Антифриз, како што е течноста за ладење.

Карактеристики

Производи во категоријата