.

.

Покривка Со Магнет 25/Пакување

Покривка Со Магнет 25/Пакување

DEN 1200.00

Износ
Залиха

Оган Прскалки Привремена Боја Покритие. Брза Лесна Апликација-Се Прицврстува Директно На Металниот Трим Прстен. Аеродинамичниот Дизајн Овозможува Прскана Боја Да Тече Околу Неа. Елиминира Лепење Или Допирање На Главата На Прскалката На Кој Било Начин. Одговара На 95% Од Вдлабнати Приврзоци И Странични Глави За Прскалки. Оган Прскалки Привремена Боја Покритие. Брза Лесна Апликација-Се Прицврстува Директно На Металниот Трим Прстен. Аеродинамичниот Дизајн Овозможува Прскана Боја Да Тече Околу Неа. Елиминира Лепење Или Допирање На Главата На Прскалката На Кој Било Начин. Одговара На 95% Од Вдлабнати Приврзоци И Странични Глави За Прскалки. Покривката е првиот патентиран капак за боја дизајниран да ги заштити полупропустливите глави на прскалки пред сликањето. Тоа е како чаша по изглед, со аеродинамички обликуван куполен крај што овозможува прскана боја да тече околу неа. Изработен од пвц со портокалова боја, Капакот Се прицврстува на прстенот за украсување на главата со огнена прскалка со магнет за повторна употреба. Мора да се отстрани по сликањето.

Карактеристики

Производи во категоријата