.

.

Вентил, влез 1,0 gpm 115V 50/6

Вентил, влез 1,0 gpm 115V 50/6

DEN 2.33

Износ
Залиха

Ова е оригинален дел OEM (производител на оригинална опрема). Шампион - Мојер Диебел произведува низа разноврсни машини за миење садови. Користете оригинални делови за OEM за безбедносна сигурност и перформанси. Земја на потекло : Соединетите држави. Ова е оригинален дел OEM (производител на оригинална опрема). Шампион - Мојер Диебел произведува низа разноврсни машини за миење садови. Користете оригинални делови за OEM за безбедносна сигурност и перформанси. Земја на потекло : Соединетите држави. Шампион - Мојер Диебел 0513557 Вентил, Inlet 1,0 gpm 115 V 50/6. Ова е оригинален дел за замена на ОЕМ од Шампион - Мојер Диебел.

Карактеристики

Производи во категоријата