.

.

Џек Pardee Потпишан/Автограм 1997 Fdc Првиот Ден Покрие Тексас а&засилувач;М 151241-Нфл Намалување Потписи

Џек Pardee Потпишан/Автограм 1997 Fdc Првиот Ден Покрие Тексас а&засилувач;М 151241-Нфл Намалување Потписи

DEN 447.84

Износ
Залиха

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Нфл Намалување На Потписи. Џек Парди Потпишан/Автограм 1997 Фдц Првиот Ден Покрие Тексас А&М 151241 ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен џек Парди сувенири. Лос Анџелес Овни сувенири.

Карактеристики

Производи во категоријата