.

.

MyVolts 9V Во Автомобил Напојување Адаптер Замена За Филипс PET1031 Двд Плеер

MyVolts 9V Во Автомобил Напојување Адаптер Замена За Филипс PET1031 Двд Плеер

DEN 1.33

Износ
Залиха

Овој myvolts 9 V висококвалитетен адаптер за напојување во автомобилот е компатибилен со двд-плеерот Filips PET1031. Пакетот Вклучува : - 9v напојување во автомобил,. Погоден ЗА возила 12 V ИЛИ 24 V-автомобили, кампервани и каравани. Гаранција - 1 година од датумот на купување. Овој myvolts 9 V висококвалитетен адаптер за напојување во автомобилот е компатибилен со двд-плеерот Filips PET1031. Пакетот Вклучува : - 9v напојување во автомобил,. Погоден ЗА возила 12 V ИЛИ 24 V-автомобили, кампервани и каравани. Гаранција - 1 година од датумот на купување. Овој myvolts 9 V висококвалитетен адаптер за напојување во автомобилот е компатибилен со двд-плеерот Filips PET1031.

Карактеристики

Производи во категоријата