.

.

ABUS 41/40 Eterna Ламинат Челик Клуч Различни Катанец, Сребро

ABUS 41/40 Eterna Ламинат Челик Клуч Различни Катанец, Сребро

DEN 172.00

Износ
Залиха

Отпорни на корозија : нашите ламинирани брави се изработени од рециклиран висококвалитетен челик. Тие имаат неопасни, кадмиум бесплатно позлата и ' рѓа отпорни слој НА ВЕЧНАТА на секоја плоча и окови. Клучен Различен Сет : сите брави имаат 5-пински цилиндар кој нуди различни клучни разлики и се клучни различни со еден клуч по брава. Тие исто така се самозаклучуваат : брави без клуч со туркање надолу по оковот. Катанци За Секоја Апликација : Откријте ја разновидноста на нашите катанци, од одобрени безбедносни брави ОД ОША до тешки гранитни катанци и брави на дискови до месинг, челични и алуминиумски модели, до брави за ресетирање, реквизитни и клучеви. Водечки Светски Производител На Безбедност : ние нудиме сеопфатна линија на производи за домашна, комерцијална безбедност и безбедност на работниците, вклучувајќи катанци и хаспи, синџири и кабли, уреди за складирање клучеви и безбедност. Синоним За Безбедност : кога станува збор за заштита на животи и скапоцености, ЗЛОУПОТРЕБАТА обезбедува безбедносни решенија кои ви помагаат да се чувствувате безбедно и сигурно. Ние ја иновираме безбедносната технологија од 1938 година. Отпорни на корозија : нашите ламинирани брави се изработени од рециклиран висококвалитетен челик. Тие имаат неопасни, кадмиум бесплатно позлата и ' рѓа отпорни слој НА ВЕЧНАТА на секоја плоча и окови. Клучен Различен Сет : сите брави имаат 5-пински цилиндар кој нуди различни клучни разлики и се клучни различни со еден клуч по брава. Тие исто така се самозаклучуваат : брави без клуч со туркање надолу по оковот. Катанци За Секоја Апликација : Откријте ја разновидноста на нашите катанци, од одобрени безбедносни брави ОД ОША до тешки гранитни катанци и брави на дискови до месинг, челични и алуминиумски модели, до брави за ресетирање, реквизитни и клучеви. Водечки Светски Производител На Безбедност : ние нудиме сеопфатна линија на производи за домашна, комерцијална безбедност и безбедност на работниците, вклучувајќи катанци и хаспи, синџири и кабли, уреди за складирање клучеви и безбедност. Синоним За Безбедност : кога станува збор за заштита на животи и скапоцености, ЗЛОУПОТРЕБАТА обезбедува безбедносни решенија кои ви помагаат да се чувствувате безбедно и сигурно. Ние ја иновираме безбедносната технологија од 1938 година. ОД Производителот ABUS 41/40 Премиум Eterna Ламинат 1-1/2 "Челичен Катанец со 17/64" Dia. Окови.

Карактеристики

Производи во категоријата