.

.

Aimers Fireworks Special Single Single Nemo Platform Album Пакет+Nemo QR картичка+Официјална фото -картичка+селфи фото -картичка+AMRS Polaroid+Следење

Aimers Fireworks Special Single Single Nemo Platform Album Пакет+Nemo QR картичка+Официјална фото -картичка+селфи фото -картичка+AMRS

DEN 351.52

Износ
Залиха

Датум на објавување - 1 февруари 2023 година. Овој албум не е вклучен ЦД, има само дигитални содржини. Официјално дистрибуирана нова и оригинална ставка од производителот. Сите артикли од оригиналните производители се испорачуваат во оригинална состојба на запечатен пакет. Вашата количина на купување ќе се смета на табелата Кореја Хантео и Гаон!. Сите нарачани ставки ќе бидат испорачани со број за следење. Сите производи се спакувани и испорачани во кутија. Датум на објавување - 1 февруари 2023 година. Овој албум не е вклучен ЦД, има само дигитални содржини. Официјално дистрибуирана нова и оригинална ставка од производителот. Сите артикли од оригиналните производители се испорачуваат во оригинална состојба на запечатен пакет. Вашата количина на купување ќе се смета на табелата Кореја Хантео и Гаон!. Сите нарачани ставки ќе бидат испорачани со број за следење. Сите производи се спакувани и испорачани во кутија. Aimers Fireworks Special Single Album Nemo платформа за објавување Датум на објавување - 1 -ви февруари 2023 -ALBUM CONTINTS- Пакет+1 P QR Type NEMO картичка+9 P Официјална фото картичка+1 P Selfie Photo Card+2 P AMRS Polaroid+БЕСПЛАТНО Број на следење. Овој албум не е вклучен ЦД, има само дигитални содржини. Во зависност од верзиите, содржината во албумот може да се разликува. Диск на списоци со песни (ЦД) 1. 01. Огномет 02. Огномет (англиски вер.) - Официјално дистрибуирана нова и оригинална ставка од производителот. All артиклите од оригиналните производители се испорачуваат во оригинална состојба на запечатен пакет. Вашата количина на набавка ќе се смета на табелата на Кореја Хантео и Гаон! All Нарачаната ставка ќе биде испорачана со број за следење. Сите производи се спакувани и испорачуваат во кутија.

Карактеристики

Производи во категоријата