.

.

Д8070 Масонски Амблем Мастило Пенкало

Д8070 Масонски Амблем Мастило Пенкало

DEN 1.00

Износ
Залиха

Квалитетно пенкало со мастило со сиво и црно пенкало. Различни масонски симболи украсени на долниот дел од пенкало барел и на џеб клип. Горниот дел од барел пресврти за отворање и затворање на пенкало. Елегантен пакет, совршен за давање подароци. Квалитетно пенкало со мастило со сиво и црно пенкало. Различни масонски симболи украсени на долниот дел од пенкало барел и на џеб клип. Горниот дел од барел пресврти за отворање и затворање на пенкало. Елегантен пакет, совршен за давање подароци. Квалитетно изработено пенкало со мастило со сиво и црно буре со пенкало. Горниот дел од барел пресврти за отворање и затворање на пенкало. Долниот дел од барел украсени со различни масонски симболи, како и квадратни и компас амблем на џеб клип. Пенкалото доаѓа спакувано во сива кутија за подароци со црн ракав со сребрен врежан квадрат и амблем на компас, совршено и подготвено за подарување на достоен брат.

Карактеристики

Производи во категоријата