.

.

Tintag 50/60Hz 230 220V DIN Rail Diual Diaplable прилагодлив преку напон струја и под напон заштитен уред за заштита на уредот

Tintag 50/60Hz 230 220V DIN Rail Diual Diaplable прилагодлив преку напон струја и под напон заштитен уред за заштита на уредот

DEN 520.48

Износ
Залиха

Тип : YC9 VA. Оценета фреквенција : 50 Hz. Максимален опсег на прилагодување на напон : 230 V ~ 300 V. Опсег на прилагодување на минималниот напон : 120 V ~ 220 V. Опсег на прилагодување на максималната струја : 1 A ~ 63 A. Тип : YC9 VA. Оценета фреквенција : 50 Hz. Максимален опсег на прилагодување на напон : 230 V ~ 300 V. Опсег на прилагодување на минималниот напон : 120 V ~ 220 V. Опсег на прилагодување на максималната струја : 1 A ~ 63 A.

Карактеристики

Производи во категоријата