.

.

Петок делови Хидраулична Отцепена Спојка Женски 3C001-82010 Компатибилен За Кубота М8540 М5140Ф М6040ФЦ М5040 М6060 М7040 М9540 М7060 Замена

Петок делови Хидраулична Отцепена Спојка Женски 3C001-82010 Компатибилен За Кубота М8540 М5140Ф М6040ФЦ М5040 М6060 М7040 М9540

DEN 1.67

Износ
Залиха

Нови резервни делови. Дел Број : K3 C001-82010, K3 C00182010, 3 C001-82010,3 C001-82030, 3 Y201-82010, 3 Y201-82030, 3 C00182010,3 C00182030, 3 Y20182010, 3 Y20182030. Спецификации : Стил : Притисни-Повлечи, Максимален Притисок(ПСИ) : 3625, Големина На Телото : 1/2", Големина На Конец : 3/8 БСПП, Големина На Конец : Женски. За повеќе апликации, ве молиме погледнете го описот на производот, ве молиме потврдете го вашиот дел број пред да нарачате, секој проблем ве молиме слободно контактирајте не, благодарам. Забелешка : ако вашата адреса на примачот не е ВО САД, вашиот пакет може да се наплати данок на увоз од царината на вашата земја. Продажните цени не вклучуваат царина и данок. Можете да потврдите со вашата царинска испостава за данокот пред да ја купите. Фала. Нови резервни делови. Дел Број : K3 C001-82010, K3 C00182010, 3 C001-82010,3 C001-82030, 3 Y201-82010, 3 Y201-82030, 3 C00182010,3 C00182030, 3 Y20182010, 3 Y20182030. Спецификации : Стил : Притисни-Повлечи, Максимален Притисок(ПСИ) : 3625, Големина На Телото : 1/2", Големина На Конец : 3/8 БСПП, Големина На Конец : Женски. За повеќе апликации, ве молиме погледнете го описот на производот, ве молиме потврдете го вашиот дел број пред да нарачате, секој проблем ве молиме слободно контактирајте не, благодарам. Забелешка : ако вашата адреса на примачот не е ВО САД, вашиот пакет може да се наплати данок на увоз од царината на вашата земја. Продажните цени не вклучуваат царина и данок. Можете да потврдите со вашата царинска испостава за данокот пред да ја купите. Фала. Апликации : (Само за референца) Компатибилен за Kubota Трактор : M100 GXDTC, M100 XDC, M100 XDTC, M105 S-КАБИНАТА, M105 SDSL, M105 SDT-КАБИНАТА, M105 SDT-КАБИНАТА-МОЖЕ да M105 SDT-ПОШИРОКАТА КАБИНАТА, M105 SH, M105 SDSF, M105 SHD, M105 SHD, M105 SDS, M105 XDTC, M108 SDC, M108 SDSL M108 SDSL2, M108 SDSLS, M108 SDSL2 S, M108 SDSL-SN, M108 SDSL2-SN, M108 SDTLDS, M108 SH, M108 SDSF, M108 SHC M108 SHD, M108 SDS, M108 SDS2, M108 SHDC, M108 HDC2, M108 DSC, M108 DSC2, M108 XDTC, M110 GXDTC, M110 XDC M110 XDTC, M125 XDTC, M126 GXDTC, M126 XDC, M126 XDTC, M126 XDTPC, M135 GXDTC, M135 GXDTSC, M135 XDC M135 XDCS, M135 XDTC, M135 XDTSC, М4-071 HDC12, M4 D-061 HDC12, M4 D-071 HDC12, M4 N-071 HD12, M4 N-071 HDC12 M4 N-071 HDRC12, M5040 DT, M5040 DT-1, M5040 DTC, M5040 DTC-1, M5040 F, M5040 F-1, M5040 FC, M5040 FC-1, M5040 HD M5040 HD-1, M5040 HDC, M5040 HDC-1, М5-091 HD, М5-091 HD-1, М5-091 HD12, М5-091 HD12-1, М5-091 HDC, M5-091 HDC-1 М5-091 HDC12, М5-091 HDC12-1, М5-091 HF, М5-091 HF-1, М5-091 HFC, М5-091 HFC-1, М5-111 HD, М5-111 HD-1, М5-111 HD12 М5-111 HD12-1, М5-111 HDC, М5-111 HDC-1, М5-111 HDC12, М5-111 HDC12-1, М5-111 HDC24, М5-111 HDC24-1, М5-111 HF М5-111 HF-1, М5-111 HFC, M5-111 HFC-1, M5140 DT, M5140 DTC, M5140 F, M5140 FC, M5140 HD, M5140 HDC, M5640 SU M5640 SUD-1, M5660 SUH, M5660 SUHD, M5 L-111(-SN), M5 N-091 HD12, M5 N-091 HD24, M5 N-091 HDC12, M5 N-091 HDC12-PC M5 N-091 HDC24, M5 N-091 HDRC12, M5 N-091 HDRC24, M5 N-111 HD12, M5 N-111 HD24, M5 N-111 HDC12, M5 N-111 HDC24 M5 N-111 HDRC12, M5 N-111 HDRC24, M6040 DH, M6040 DHC, M6040 DT, M6040 DT-1, M6040 DTC, M6040 DTC-1, M6040 F M6040 F-1, M6040 FC, M6040 FC-1, M6040 HD, M6040 HD-1, M6040 HDC, M6040 HDC-1, M6040 HDNB-1, M6060 HD, M6060 HDC M6060 HFC, M6 H-101 SHD, M6 L-111 SDS, M6 L-111 SDS2, M6 S-111 SDS2, M6 S-111 SDSC, M6 L-111 SDSC2, M6 S-111 SHC.

Карактеристики

Производи во категоријата