.

.

Американско И Мексиканско Знаме Што Се Повлекува Хемиско Пенкало Сина Точка Сини Мастила За Мажи Жени Дневни Пенкала 4 ПАРЧИЊА

Американско И Мексиканско Знаме Што Се Повлекува Хемиско Пенкало Сина Точка Сини Мастила За Мажи Жени Дневни Пенкала 4 ПАРЧИЊА

DEN 0.67

Износ
Залиха

материјал за компјутер. Ова хемиско пенкало пишува непречено и нуди удобно држење. Мастилото за тркалање брзо се суши за да ви помогне да ја одржите вашата работа уредна и организирана. Секое пенкало има клип за шипки што ви овозможува лесно да го прикачите на вашата тетратка, врзивно средство или џеб. Погоден за сите да пишуваат, дневник, скицираат, цртаат, бележник, прават картички за подароци итн., за да ги задоволите вашите различни потреби во секојдневното учење и работа. материјал за компјутер. Ова хемиско пенкало пишува непречено и нуди удобно држење. Мастилото за тркалање брзо се суши за да ви помогне да ја одржите вашата работа уредна и организирана. Секое пенкало има клип за шипки што ви овозможува лесно да го прикачите на вашата тетратка, врзивно средство или џеб. Погоден за сите да пишуваат, дневник, скицираат, цртаат, бележник, прават картички за подароци итн., за да ги задоволите вашите различни потреби во секојдневното учење и работа. Гел Пенкала Брзо Суво Мастило Пенкала Задебелени Точки Што Се Повлекуваат Ролери Топчести Пенкала Сино Мастило Мазни Пенкала За Пишување, Слатки Пенкала ,ensетски пенкала за Домашни Дневници Во Училишна Канцеларија.

Карактеристики

Производи во категоријата