.

.

IVA-14208-TR1-Линеарна 6-пини TSSOP 14208

IVA-14208-TR1-Линеарна 6-пини TSSOP 14208

DEN 1121.60

Износ
Залиха

Тенки намалување на мал пакет за преглед. Линеарна ИЦ. (3 парчиња многу). Нови, никогаш не користени делови. Спакувано во безбедно пакување ESD. Квалитетен прегледан од професионалци во индустријата. Совршен за леб, DIY, производител, поправка, прототип. Тенки намалување на мал пакет за преглед. Линеарна ИЦ. (3 парчиња многу). Нови, никогаш не користени делови. Спакувано во безбедно пакување ESD. Квалитетен прегледан од професионалци во индустријата. Совршен за леб, DIY, производител, поправка, прототип. Agilent Technologies Тенки намалување на малиот преглед на пакетот со 6-пински TSSOP површина Монтажа 14208.

Карактеристики

Производи во категоријата