.

.

Податоци 0838B8U вентилатор за DC48V 0.29A 80 × 80 × 38мм вентилатор за ладење

Податоци 0838B8U вентилатор за DC48V 0.29A 80 × 80 × 38мм вентилатор за ладење

DEN 400.00

Износ
Залиха

Модел : Data0838 B8 U. Големина : 80 × 80 × 38мм. Напон : DC48 V, струја : 0.29a. Место за испорака на вентилатори : Кина. Услуга за клиенти : Ако имате какви било прашања и не разбирате, можете да се консултирате преку е -пошта, благодарам. Модел : Data0838 B8 U. Големина : 80 × 80 × 38мм. Напон : DC48 V, струја : 0.29a. Место за испорака на вентилатори : Кина. Услуга за клиенти : Ако имате какви било прашања и не разбирате, можете да се консултирате преку е -пошта, благодарам. Модел : Data0838 B8 U Големина : 80 × 80 × 38мм напон : DC48 V Струја : 0,29a.

Карактеристики

Производи во категоријата