.

.

Raraion - ТВ -воздушно коаксијално олово, машко до женско, црно, 2м

Raraion - ТВ -воздушно коаксијално олово, машко до женско, црно, 2м

DEN 1.33

Износ
Залиха

Тип на конектор : ТВ, коаксијален приклучок. Тип на конектор Б : ТВ, коаксијален приклучок. Должина на кабелот : 2м. Боја : Црна. Тип на конектор : ТВ, коаксијален приклучок. Тип на конектор Б : ТВ, коаксијален приклучок. Должина на кабелот : 2м. Боја : Црна. Машки приклучок до коаксијално олово за женски приклучок, испорачано со машки до машки спојник на штекер.

Карактеристики

Производи во категоријата