.

.

Паун дисплеј Закривен Држач За Деловни Врати Во Канцеларија | Држач За Имиња На Алуминиумски Ѕидни Монтирања, држач за знаци на кабини, цврст и убав 11 W X 5.00 H

Паун дисплеј Закривен Држач За Деловни Врати Во Канцеларија | Држач За Имиња На Алуминиумски Ѕидни Монтирања, држач за знаци

DEN 1439.84

Износ
Залиха

Овие знаци се идеални за болнички соби, канцеларии на лекари, станици за медицински сестри, конференциски сали и кабини и одлични за архитекти и/или менаџери на згради кои бараат стилски, ажуриран знак и маркер за простории. Редовно креирајте ги вашите сопствени влошки и разменувајте ги на слободно време. Од забавни теми на конференциската сала до уникатни имиња за простори околу зградата, можете да создадете сопствен изглед што го поставува тонот за целата канцеларија. Овие знаци се идеални за болнички соби, канцеларии на лекари, станици за медицински сестри, конференциски сали и кабини и одлични за архитекти и/или менаџери на згради кои бараат стилски, ажуриран знак и маркер за простории. Од висококвалитетни материјали, Овие стилски сатенски сребрени алуминиумски рамки со јасна отстранлива леќа го олеснуваат ажурирањето на знаците. Дајте јасни насоки и прилагодете го вашиот простор со сребрени алуминиумски знаци на вратата од канцеларијата. Променете ја вашата графика брзо со олабавување на заштитната леќа без отсјај на овој знак за прилагодена врата. знакот на вратата на канцеларијата може да се смени без да се отстрани од ѕидот. Цврста цврста елегантна рамка.Дајте јасни насоки и прилагодете го вашиот канцелариски простор со сребрени алуминиумски знаци на вратата од канцеларијата. Од забавни теми на конференциската сала до уникатни имиња за простори околу зградата, можете да создадете сопствен изглед што го поставува тонот за целата канцеларија. 100% зелен производ и изработен од квалитетни материјали. Од висококвалитетни материјали, Овие стилски сатенски сребрени алуминиумски рамки со јасна отстранлива леќа го олеснуваат ажурирањето на знаците. Овие знаци се идеални за болнички соби, канцеларии на лекари, станици за медицински сестри, конференциски сали и кабини и одлични за архитекти и/или менаџери на згради кои бараат стилски, ажуриран знак и маркер за простории.

Карактеристики

Производи во категоријата