.

.

Волтер Титекс-ДЦ150-03-03. 800А1-WJ30RE Вежба

Волтер Титекс-ДЦ150-03-03. 800А1-WJ30RE Вежба

DEN 2.67

Износ
Залиха

Стандардна Геометрија Вежби-Цврст Карбид. DC150 Изведете вежба со цврст карбид со внатрешна течност за ладење. ОДДЕЛЕНИЕ : WJ30 RE, K30 F, Ti NAl. Стандардна Геометрија Вежби-Цврст Карбид. DC150 Изведете вежба со цврст карбид со внатрешна течност за ладење. ОДДЕЛЕНИЕ : WJ30 RE, K30 F, Ti NAl. DC150 Изведете вежба со цврст карбид со внатрешна течност за ладење. Структурни димензии ~3 € Dc (во согласност со din 6537 кратко). Шанк во согласност со дин 6535 форма ХА. ОДДЕЛЕНИЕ : WJ30 RE, K30 F, Ti NAl.

Карактеристики

Производи во категоријата