.

.

Пен Стејт Индустри Пкдрибу Нелепливи Пластични Чаури ЗА ЗАВРШНА Обработка, 4-пакување

Пен Стејт Индустри Пкдрибу Нелепливи Пластични Чаури ЗА ЗАВРШНА Обработка, 4-пакување

DEN 0.67

Износ
Залиха

Користете го на вашиот 7мм дијаметар копач вратило кога завршувањето на вашиот сврте пенкало комплет буриња. Компатибилен со цевки за пенкало од 7мм до 15мм. Лесно се отстранува откако ќе се излечи финишот. Користењето на овие нелепливи чаури ќе помогне да се спречи уништување на вашите челични чаури и свртено буре со пенкало. Користете за брусење, КАЛИФОРНИЈА или кој било процес на завршен чекор што го изведувате додека работното парче е с уште на вашиот струг. Користете го на вашиот 7мм дијаметар копач вратило кога завршувањето на вашиот сврте пенкало комплет буриња. Компатибилен со цевки за пенкало од 7мм до 15мм. Лесно се отстранува откако ќе се излечи финишот. Користењето на овие нелепливи чаури ќе помогне да се спречи уништување на вашите челични чаури и свртено буре со пенкало. Користете за брусење, КАЛИФОРНИЈА или кој било процес на завршен чекор што го изведувате додека работното парче е с уште на вашиот струг.

Карактеристики

Производи во категоријата