.

.

Tsubaki 35b32f-1d завршен со роп-зглоб, единечно влакно, зацврстени заби, инч, #35 ANSI No., 3/8 теренот, 32 заби, 1-1/4

Tsubaki 35b32f-1d завршен со роп-зглоб, единечно влакно, зацврстени заби, инч, 35 ANSI No., 3/8 теренот, 32 заби, 1-1/4

DEN 2.00

Износ
Залиха

Заби на запчиња зацврстени со електрична индукција или пламен за да се зголеми издржливоста на забите од абење, издолжувајќи го услужниот век на траењето на местењето. Подготвено-инсталирање заврши со широк центар од едната страна. Центар е испакнато, крената усна што ја опкружуваше ропството на местењето. Попрска со ролери е тенко тркало со длабоки, униформно распоредени заби што ingвонат на неговиот обем. Забите на спојката се зацврстуваат со електрична индукција или пламен, што дополнително ја зголемуваат нивната издржливост против абење. За апликациите кои бараат спојници да бидат заменети на шахтите со различни дијаметри, може да се користи заплет со издвојување доволно големи за да ги вклопи сите шахти, со јазот помеѓу отворот и вратилото затворен со грмушка или лежиште. Овој метеж на ланецот Tsubaki ролери има 3/8-инчен терен, одговара на ланци со големина 35 и е единечно влакно со еден сет на заби околу неговиот обем за употреба со синџири со единечно влакно. Попрската ја пренесува моќноста и движењето со ролери, кој е навој над забите на запторот. Пит од 3/8 инчи за ланци со големина 35. Тоа е заплет од типот Б со проекција на центар што ја опкружуваше дупчењето од едната страна и е подготвена за инсталација на вратило од соодветниот дијаметар. Попрска од типот Б со проекција на центар од едната страна за да се сместат разни видови на грмушки за да се спречи да се лизне прскањето на вратилото. Таа ја исполнува Меѓународната организација за стандардизација (ISO) 9001 за обезбедување на квалитет.

Карактеристики

Производи во категоријата