.

.

Диги-Смисла Двојна Термоспој Конектор, Мини, Машки, Тип-Ј; 1 /a

Диги-Смисла Двојна Термоспој Конектор, Мини, Машки, Тип-Ј; 1 /a

DEN 1.00

Износ
Залиха

Тип на конектор : Ј. Специјални Информации : најлонско тело исполнето Со Стакло. Опис : Двоен Термоспој Конектор, Мини, Машки, Тип-Ј; 1/. Максимална Температура( Степен) : 200. Максимална Температура( Степен) : 392. Завртка за заробеништво за лесно склопување најлонска конструкција исполнета Со Стакло со обликувани бариери за да се спречи краток спој секој конектор доаѓа во кодиран материјал ВО БОЈА АНСИ : Тип ј-црна, тип к-жолта и Тип т-сини мини конектори се погодни за мали жици и минерално изолирани кабли.

Карактеристики

Производи во категоријата