.

.

Изедначете Ги Капките За Подмачкување и Повторно Мокрење за Меки, Хидрофилни Леќи .5 Фл Оз

Изедначете Ги Капките За Подмачкување и Повторно Мокрење за Меки, Хидрофилни Леќи .5 Фл Оз

DEN 656.00

Износ
Залиха

За меки (Хидрофилни) контактни леќи. Навлажнува контакти. Ги смирува очите. Стерилно. За меки (Хидрофилни) контактни леќи. Навлажнува контакти. Ги смирува очите. Стерилно. За меки (Хидрофилни) контактни леќи. Навлажнува контакти. Ги смирува очите. Стерилно.

Карактеристики

Производи во категоријата