.

.

Pentel® Побрзо Кликнувач Q Механички Молив, 0,5 mm, # 2 Олово, Транспарентен Црн Барел

Pentel® Побрзо Кликнувач Q Механички Молив, 0,5 mm, 2 Олово, Транспарентен Црн Барел

DEN 47.84

Износ
Залиха

Подгответе се за часови и состаноци со овој пентел побрзо Кликер механички молив. Овој механички молив Што Може да се полни Со Пентел Побрзо Кликање има контурен гумен стисок за удобна употреба и странични копчиња со месинг спојка за беспрекорно придвижување на оловото за континуирано пишување. Пластична барел со зафат за контролирано пишување. Проѕирното буре ви овозможува да ги следите нивоата на олово. Полнење Со Пентел Супер Хи-Полимер Олово. Напредокот на страничното копче води беспрекорно за непречено пишување. Подгответе се за часови и состаноци со овој пентел побрзо Кликер механички молив. Овој механички молив Што Може да се полни Со Пентел Побрзо Кликање има контурен гумен стисок за удобна употреба и странични копчиња со месинг спојка за беспрекорно придвижување на оловото за континуирано пишување. Пластична барел со зафат за контролирано пишување. Проѕирното буре ви овозможува да ги следите нивоата на олово. Полнење Со Пентел Супер Хи-Полимер Олово. Напредокот на страничното копче води беспрекорно за непречено пишување. Механичкиот Молив со побрз Кликер нуди уникатно копче за странично дејство што напредува без промена на нормалната позиција на пишување. Дизајнот на молив има гумен зафат без латекс, голема стационарна гума за бришење, стационарен врв и фиксен ракав. Механичкиот молив се полни со Пентел Супер Хи-Полимер Олово и пде-1 голема гума за полнење.

Карактеристики

Производи во категоријата