.

.

Креда Уметник Пакет-5 Бела Сорта + 5 Црвени Креда Пенкала

Креда Уметник Пакет-5 Бела Сорта + 5 Црвени Креда Пенкала

DEN 447.20

Износ
Залиха

Креда Уметник Пакет-Вклучува 5 Бела Сорта Креда Пенкала и 5 Црвена Табла Креда Пенкала. Крајна Слобода На Изразување-маркерите за боја на креда На Халкола работат на речиси секоја непорозна површина на која можете да помислите : Одлично За Табли Со Мени Во Ресторани, Бистро Табли, Бела табла, Табла ЗА Пишување ЛЕР, свадбени забави, како маркери На Прозорци и На Прозорци на Автомобили. Неред-Бесплатно : овие пенкала со течна креда се перат, без прашина, нетоксични и безбедни за употреба дома. Излегува Лесно - нашето богато, висококвалитетно мастило на база на вода се пере и обезбедува заситени, чисти, течни фини линии без прашина кои одат на мазно и брзо сушење за неколку минути. Долготрајно : Додека другите пенкала пукаат при тешка употреба, нашиот богато пигментиран сет за пенкало со креда останува слободен. Креда Уметник Пакет-Вклучува 5 Бела Сорта Креда Пенкала и 5 Црвена Табла Креда Пенкала. Крајна Слобода На Изразување-маркерите за боја на креда На Халкола работат на речиси секоја непорозна површина на која можете да помислите : Одлично За Табли Со Мени Во Ресторани, Бистро Табли, Бела табла, Табла ЗА Пишување ЛЕР, свадбени забави, како маркери На Прозорци и На Прозорци на Автомобили. Неред-Бесплатно : овие пенкала со течна креда се перат, без прашина, нетоксични и безбедни за употреба дома. Излегува Лесно - нашето богато, висококвалитетно мастило на база на вода се пере и обезбедува заситени, чисти, течни фини линии без прашина кои одат на мазно и брзо сушење за неколку минути. Долготрајно : Додека другите пенкала пукаат при тешка употреба, нашиот богато пигментиран сет за пенкало со креда останува слободен. Креда Уметник Пакет-5 Бела Сорта Креда Пенкала + 5 Црвена Табла Креда Пенкала.

Карактеристики

Производи во категоријата