.

.

Ажурирање на Топпс 2010 година #US-30 ROY HALLADAY PHILADELPHIA PHILLIES MLB BASCEBAL CART NM-MT

Ажурирање на Топпс 2010 година US-30 ROY HALLADAY PHILADELPHIA PHILLIES MLB BASCEBAL CART NM-MT

DEN 0.67

Износ
Залиха

Филаделфија Филис. Рој Халадеј. Слики со слики што се користат на повеќето картички под 10 долари. Контактирајте го продавачот ако имате прашања!. Се комбинираат повеќе нарачки за картички!. Сите картички се испорачуваат за да се зголеми безбедноста и безбедноста на вашата ставка (и). Филаделфија Филис. Рој Халадеј. Слики со слики што се користат на повеќето картички под 10 долари. Контактирајте го продавачот ако имате прашања!. Се комбинираат повеќе нарачки за картички!. Сите картички се испорачуваат за да се зголеми безбедноста и безбедноста на вашата ставка (и). 2010 година Ажурирање на Топс #US-30 Рој Халадеј Филаделфија Филис МЛБ Бејзбол картичка NM-MT.

Карактеристики

Производи во категоријата