.

.

Х-ДРИ М6 304 Сплит Брава За Нерѓосувачки Челик Мијалник сребрен тон 50 парчиња (м6 304 ацеро неоксидабилно лавадо серадур Лавадора тоно Плата 50 пиези

Х-ДРИ М6 304 Сплит Брава За Нерѓосувачки Челик Мијалник сребрен тон 50 парчиња (м6 304 ацеро неоксидабилно лавадо серадур Лавадора

DEN 379.20

Износ
Залиха

Име на производ : Сплит Брава Мијалник; Пакет Содржина : 50 (+/-2%) компјутери х Сплит Брава Мијалник. Главна Боја : Сребрен Тон; Материјал : 304 Нерѓосувачки Челик. Тежина : 25гр; Внатрешна Диа : М6 / 0,24". Надворешен Дијаметар : 9,7 мм / 0,38"(Надворешност На Дијаметро : 9,7 мм / 0,38''. Дебелина : 1,7 мм / 0,067"(Еспесор : 1,7 мм / 0,067'. Име на производ : Сплит Брава Мијалник; Пакет Содржина : 50 (+/-2%) компјутери х Сплит Брава Мијалник. Главна Боја : Сребрен Тон; Материјал : 304 Нерѓосувачки Челик. Тежина : 25гр; Внатрешна Диа : М6 / 0,24". Надворешен Дијаметар : 9,7 мм / 0,38"(Надворешност На Дијаметро : 9,7 мм / 0,38''. Дебелина : 1,7 мм / 0,067"(Еспесор : 1,7 мм / 0,067'. М6 304 Нерѓосувачки Челик Сплит Брава Мијалник сребрен тон 50 парчиња 304 Нерѓосувачки Челик Сплит Брава Подлошки.Погоден за монтажа на електроника, машини, модели на автомобили, модел на авиони и други материјали.Подлошките обично се користат за рамномерно распределување на носивост на навојни завртки, завртки и навртки додека прицврстувачот е затегнат.Наменет за општа употреба под главата на завртка или навртка. Опис На Шпански 6 304 ацеро неоксидабилно лавадо серадур лавадора тоно Плата 50 пиезасномбре дел продукто : Лавадора де бокео дивидидо; Контенидо дел пакет : 50 (+/- 2%) парчиња х лавадора де бокео дивидидоколор директор : тоно платеадо; Материјал : Ацеро неоксидабилен 304пезо : 25гр; Диа Интерно : м6 / 0,24' 'дијаметро Надворешност : 9,7 мм / 0,38' 'еспесор : 1,7 Мм / 0,067'.

Карактеристики

Производи во категоријата