.

.

Реле модул, табла за реле модул, 1 канал Оптокулер реле модул табла Висок и низок активиран

Реле модул, табла за реле модул, 1 канал Оптокулер реле модул табла Висок и низок активиран

DEN 92.48

Износ
Залиха

Секоја патека на модулот може да се активира со високо или ниско ниво со поставка на скокач. Design Дизајн на толерантно дефект】 Ова реле усвои дизајн толерантен на дефект, релето нема да се движи дури и ако контролната линија е скршена. Секоја патека на модулот може да се активира со високо ниво или ниско ниво преку поставување скокач. Дизајн на толерантно дефект, релето нема да се движи дури и ако контролната линија е исклучена. Оперативниот напон на модулот е 5 V, 12 V, 24 V за избор. Спецификација : Тежина : 18 G/0,6ozcommon оптоварување на интерфејсот : AC 250 V/10 A, DC 30 V/10 AMODULE Големина (L*W*H) : 50*26*18.5mm/2*1*0.7inchbolt дупка : 3,1 mm; 44.5*20,5мм (растојание) Напон : 5 V, 12 V, 24 V (по избор) Интерфејс на модул : 1. DC + : Поврзано со позитивниот пол на напојување (напон е потребен за реле, 5 V, 12 V и 24 V за избор) 2. DC- : Поврзете се со негативниот пол.3. Во : Терминал на излез на релето на релето за контрола на високо или ниско ниво за контрола : 1. Не : Интерфејс за промена на релето, предна суспензија на вшмукување на реле, вшмукување и кратка врска. 2.com : релејв заеднички интерфејс.3.nc : Реле Нормално затворен интерфејс, вшмукување на релето и кратка зглобот, дозвола за вшмукување. Терминал за избор на активирање на високо и ниско ниво : 1. Кога скокачот е поврзан со низок краток спој, тој се активира со ниско ниво; 2. Високото ниво се активира кога скокачот е поврзан со висок краток спој; список на пакети : 1 x реле модул.

Карактеристики

Weight:
18g/0.6oz
Common interface load:
AC 250V/10A, DC 30V/10A
Module Size (L*W*H):
50*26*18.5mm/2*1*0.7inch
Bolt Hole:
3.1 mm; 44.5*20.5mm (spacing)
Voltage:
5V, 12V, 24V (Optional)
Module interface:
1. DC + :
connected to the positive pole of power supply (voltage is required for relay, 5V, 12V and 24V for choice)
2. DC- :
connect to the power negative pole.
3. IN:
high or low level control relay suction
Relay output terminal:
1. NO:
relay changeover interface,relay suction front suspension, suction and COM short connection.
2.COM:
Relay common interface.
3.NC:
Relay normally closed interface,relay suction and COM short joint, suction clearance.
High and low level trigger selection terminal:
1. When jumper is connected with LOW short circuit, it is triggered by LOW level;:
2. High level is triggered when jumper is connected with high short circuit;:
Package List:
1 x Relay Module:

Производи во категоријата