.

.

Замена на Pureburg HEPA филтер компатибилен со ајкула HP200 HP201 HP202 UA205 прочистувачи на воздухот Макс, максимум 3-во-1 серија HC501 HC502 HC505. UA505, дел број He2fkbas

Замена на Pureburg HEPA филтер компатибилен со ајкула HP200 HP201 HP202 UA205 прочистувачи на воздухот Макс, максимум 3-во-1

DEN 532.64

Износ
Залиха

✅3-во-1 висока ефикасност за замена на HEPA филтрите. Com Компатибилен со ајкула HP200 HP201 HP202 UA205 Прочистувачи на воздухот Макс, Макс 3-во-1 серија HC501 HC502 HC505. UA505, дел број HE2 FKBAS. - Хепа отстранете големи и воздушни честички, вклучително и прашина, обични загадувачи, јаглероден слој ги намалуваат VOC на хемикалии, чад од тутун, заеднички лош мирис на домаќинството. ✅ Ве молиме, заменете редовно за да ја одржувате вашата машина свежа и чиста, за најдобри резултати, извадете го филтерот еднаш месечно и исчистете со мека четка или нежно вакуум. ✅top-notch квалитет што се користи за максимално задоволување на клиентите загарантиран, променете го филтерот за замена на Pureburg за неколку минути, не се потребни алатки; Забелешка : Ве молиме, извадете го новиот филтер од пластичната кеса пред да го ставите во него. филтер. филтер.

Карактеристики

Производи во категоријата