.

.

DTF трансфер филм 100 листови , A4 Трансфер филм Сјајно јасен предтрет за Epson Inkjet Printer DTG Printer Direct Print на маици Текстил

DTF трансфер филм 100 листови , A4 Трансфер филм Сјајно јасен предтрет за Epson Inkjet Printer DTG Printer Direct Print на маици

DEN 623.84

Износ
Залиха

Поставете го филмот со Мет страна нагоре над областа за печатење на вашиот печатач. Осигурете се дека вашите раце се чисти и суви пред да го допрете филмот за да избегнете влага. Ова ќе ја оштети облогата на филмот. 【DTF трансфер филм : : Употребата на висококвалитетна сјајна хартија има добри перформанси за апсорпција на мастило, без крварење во боја и јасно печатење, што е супериорно во однос на другите производи за трансфер на DTF на пазарот. 【Големина】 : A4 (8,5 "x 11,75") модели на печатење во матна површина, нелип, без масло, лесен за кора и нема да биде заглавен во печатачот. 【Широка компатибилност】 : Нашиот филм за печатење е погоден за сите подобрени печатачи на DTF DESCTOP. 【Лесно за работа】 : Само ставете го матниот слој DTF филм, односно печатената површина е поставена во вашиот DTF печатач. Нема потреба од плевење, можете да отпечатите која било големина и слика што ја сакате. 【Гаранција по продажбата】 : По приемот на хартијата за трансфер на DTF, доколку имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не по е-пошта и ние ќе го решиме за вас во рок од 24 часа. 【DTF трансфер филм : : Употребата на висококвалитетна сјајна хартија има добри перформанси за апсорпција на мастило, без крварење во боја и јасно печатење, што е супериорно во однос на другите производи за трансфер на DTF на пазарот. 【Големина】 : A4 (8,5 "x 11,75") модели на печатење во матна површина, нелип, без масло, лесен за кора и нема да биде заглавен во печатачот. 【Широка компатибилност】 : Нашиот филм за печатење е погоден за сите подобрени печатачи на DTF DESCTOP. 【Лесно за работа】 : Само ставете го матниот слој DTF филм, односно печатената површина е поставена во вашиот DTF печатач. Нема потреба од плевење, можете да отпечатите која било големина и слика што ја сакате. 【Гаранција по продажбата】 : По приемот на хартијата за трансфер на DTF, доколку имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не по е-пошта и ние ќе го решиме за вас во рок од 24 часа.

Карактеристики

Производи во категоријата