.

.

Јашика Теди мечка Стринг светла и под декорација на забавата на морето

Јашика Теди мечка Стринг светла и под декорација на забавата на морето

DEN 1.00

Износ
Залиха

Ние ги дизајнираме бројките што е можно поголеми за светлата за бакарна жица. Воопшто нема прегревање. Исклучителните фигурини на животни се повеќе пријатни кога се поставени многу блиску. 【Квалитетни забавни украси за новини】 Симпатична големина на минијатурна мечка е 1,57'x1 “, LED LED јасно го претставува обликот на мечето на мечето, секој можеше да ја види од далечина. Овие симпатични фигури на мечето се добро дизајнирани за сите возрасти. Исклучителните фигурини на животни се повеќе пријатни кога се поставени многу блиску. 【Далечински управувач со функции на тајмер и треперење】 6 ч. 【Квалитетни забавни украси за новини】 Симпатична големина на минијатурна мечка е 1,57'x1 “, LED LED јасно го претставува обликот на мечето на мечето, секој можеше да ја види од далечина. Воопшто нема прегревање. Одлични подароци, убави декоративни светла во спалната соба. 【Безбеден USB адаптер или управувана батерија, две опции】 е приклучок во самовили со USB центар за да се заштеди неволјата за промена на батериите, USB -кабелот е 7ft и безбедно, работа околу часовникот. Пакетот за батерии е вклучен во пакетот ако сакате да ги користите преносни светла. Ние ги дизајнираме бројките што е можно поголеми за светлата за бакарна жица. Пакетот за батерии е вклучен во пакетот ако сакате да ги користите преносни светла. Бакарната жица е суптилна и незабележлива, може да се украси насекаде во вашата куќа, спална соба, бања, шатор за деца, внатрешен двор, канцеларија. 【Безбеден USB адаптер или управувана батерија, две опции】 е приклучок во самовили со USB центар за да се заштеди неволјата за промена на батериите, USB -кабелот е 7ft и безбедно, работа околу часовникот. Одлични романтични подароци или украси од дрвја или светла за жици од спална соба. 【Симпатични златни мечиња】 Три дијаментални мечиња декоративни жици светла, супер симпатична минијатура со богати детали, а не рамни од едната страна.【Симпатични златни мечиња】 Три дијаментални мечиња декоративни жици светла, супер симпатична минијатура со богати детали, а не рамни од едната страна. Овие симпатични фигури на мечето се добро дизајнирани за сите возрасти. 【Далечински управувач со функции на тајмер и треперење】 6 ч. Wireицата може лесно да се скрие и целата светла да изгледа како лебде.

Карактеристики

Производи во категоријата