.

.

Sealey SBH009 6mm 3/8 SQ Drive Hex Socket Bit

Sealey SBH009 6mm 3/8 SQ Drive Hex Socket Bit

DEN 124.64

Износ
Залиха

Фалсификуван челик со челик ванадиум со челик S2. Приклучоците се третираат со топлина и хром позлатени со целосно полирана финиш на огледало. Забиен прстен за дополнителен зафат со мрсни прсти. Фалсификуван челик со челик ванадиум со челик S2. Приклучоците се третираат со топлина и хром позлатени со целосно полирана финиш на огледало. Забиен прстен за дополнителен зафат со мрсни прсти.

Карактеристики

Производи во категоријата