.

.

Нортон 66252841911 6x.045x7/8 in. Близнаци десничарски алу ао десен агол на намалување на аголот, тип 27/42, 24 решетки, 25 пакувања

Нортон 66252841911 6x.045x7/8 in. Близнаци десничарски алу ао десен агол на намалување на аголот, тип 27/42, 24 решетки, 25

DEN 2020.00

Износ
Залиха

Квалитетен алуминиум оксид за постојани перформанси по економична цена. Ултра-тенки депресивни центар на десниот агол на мелница за мелница за сечење само апликации каде што се сака минимална загуба на материјал. Трајната обврзница обезбедува постојана стапка на намалување додека го задржува добар век на траење на тркалото. Намалување на алуминиум и други меки метали без вчитување; Не содржи восок или гума полнила. Одличен спој на перформанси и цена. Отсечете ги меките метали, како што е алуминиум, без да се вчитате кога ќе го поставите овој Близнаци десничар Алу АО тип 27/42 сечење тркало на десниот агол мелница. Без никакви восочни или гумени полнила, ова ултра-тенко депресивно централно тркало е специјално дизајнирано за да се минимизира загубата на материјалот, а висококвалитетната површина на алуминиум оксид нуди добра вредност и стабилни перформанси. Издржливата врска на ова тркало со високи перформанси обезбедува долг животен век и конзистентни намалувања. Пакет од 25.

Карактеристики

Производи во категоријата