.

.

Гама заштитени за заштита на топлина пакет за спреј за коса со штанд за фен за коса

Гама заштитени за заштита на топлина пакет за спреј за коса со штанд за фен за коса

DEN 608.00

Износ
Залиха

Пакетот вклучува; Гама заштитени со топлина спреј за коса со штанд за фен за коса. Термички спреј за заштита на топлина за коса; Спречете го секојдневното оштетување на косата од сушење на удар со рамно пеглање и загреани методи на виткање; Намалете го времето за сушење. Блокира влажност; Оваа формула против фриз ја блокира влагата од создавање кадрици или фриз во вашата мазна коса, додека го намалува времето што е потребно за да се разнесе. Официјален штанд за фен за коса; Елегантен дизајн на countertop или работен простор; Заштеда на простор се залага за крајниот професионален стилист за коса. Држач за фен за коса; Одговара на повеќето рамни пеглани и виткање пегли и други алатки за стилизирање на косата; Удобен штанд за најинтелигентните фен за коса во светот. Пакетот вклучува; Гама заштитени со топлина спреј за коса со штанд за фен за коса. Термички спреј за заштита на топлина за коса; Спречете го секојдневното оштетување на косата од сушење на удар со рамно пеглање и загреани методи на виткање; Намалете го времето за сушење. Блокира влажност; Оваа формула против фриз ја блокира влагата од создавање кадрици или фриз во вашата мазна коса, додека го намалува времето што е потребно за да се разнесе. Официјален штанд за фен за коса; Елегантен дизајн на countertop или работен простор; Заштеда на простор се залага за крајниот професионален стилист за коса. Држач за фен за коса; Одговара на повеќето рамни пеглани и виткање пегли и други алатки за стилизирање на косата; Удобен штанд за најинтелигентните фен за коса во светот. Топлината, влагата и градењето на производи можат да ја оштетат вашата коса на долг рок. Затоа е толку важно да ја заштитите вашата коса од овие закани секој пат кога ќе го загреете стилот! Овој термички спреј за заштита на топлина ја штити косата од високо-температурни третмани со топлина. Косата ќе биде поздрава, посјајна и помека, правејќи зацрвстувањето многу поедноставно.

Карактеристики

Производи во категоријата