.

.

Мил Датотека, Американски, Правоаголни, Вториот

Мил Датотека, Американски, Правоаголни, Вториот

DEN 2.33

Износ
Залиха

€ Мил Датотека, Американски, Правоаголни, Вториот. ③ Форма На Профил : Правоаголна. € Должина : 8 во. Примена : За Општа Намена Употреба. € Ширина : 25/32 во. 78146100 Мелница Датотека, Материјал Апликации Алуминиум, Месинг, Бронза, Челик, Калај, Датотека Грубост Второ Намалување, Датотека Стил Американски Шема Датотека, Тип Датотека Мелница Датотека, Профил Форма Правоаголни, Лице Намалување Стил Еден-Намалување, Работ Сече Стил Еден, Должина На Датотеката без Танг 8 во, Дебелина 9/64 во, Ширина На Датотеката 13/16 во, Број На Намалување На Рабовите 4, Ригидност Цврсти, Конус конус кон точка, заби На Инч 52, Датотека Тело Заврши Црна Оксид, Кутија Контејнер Тип.

Карактеристики

Производи во категоријата