.

.

Матрица, Комплет За Броеви, 12 парчиња., 6 х 4 во.

Матрица, Комплет За Броеви, 12 парчиња., 6 х 4 во.

DEN 2.33

Износ
Залиха

`+Ставка : Матрица. `+Севкупна Висина : 10 во. `+Севкупна Ширина : 6 во. `+Матрица Карактер : 0 Преку 9, Празни Места. `+Вклучува : Сите број 0-9 и 2 Празни Места. 70355 Матрица, Карактер Висина 6 во, Карактер ширина 4 во, Материјал Полиетилен, Дебелина 0.125 во, Вкупната Висина 10 во, Вкупната Ширина 6 во, Ги Вклучува Сите број 0-9 и 2 Празни Места, Боја Бела, Матрица Апликација Општа Намена, Матрица Карактер 0 Преку 9, Празни места.

Карактеристики

Производи во категоријата