.

.

Regine 7p - Фини точки, повеќе заоблен врв - пинцета, зацврстен не'рѓосувачки челик, швајцарски изработени - пинцети со висока прецизност, пинцети за правење часовници

Regine 7p - Фини точки, повеќе заоблен врв - пинцета, зацврстен не'рѓосувачки челик, швајцарски изработени - пинцети со висока

DEN 742.40

Износ
Залиха

#7 P пинцети 110 мм - 4 3/8 " - фини точки, повеќе заоблен врв - пинцета, зацврстен не'рѓосувачки челик, - швајцарски изработени - високи прецизни пинцети, пинцети за правење часовници. Лесната пролетна затегнување помага да се намали заморот на операторот.

Карактеристики

Производи во категоријата