.

.

2 унца космо тркалезни шишиња, миленичиња пластично празно полнење без БПА, со бели врвни капачиња за пресврт

2 унца космо тркалезни шишиња, миленичиња пластично празно полнење без БПА, со бели врвни капачиња за пресврт

DEN 3.00

Износ
Залиха

Пакет од 12 празни, еднократно и пополнување шишиња со бели капачиња за дистрибуција на врвот на пресврт. Шишињата во облик на тркалезна/куршум се изработени од пластика без миленичиња БПА. Капацитетот на шише е 2 унци/60 мл. Висина на шише : 4,13 "(105 мм). Дијаметар на шише : 1,26" (32 мм). Големината на капачето е 20/410 и е изработена од BPA без LDPE. Превртете го врвот за да се отвори или затвори. Лесна амбалажа. Користете за патувања и домашни производи, шампон, балсам, боја на коса, сапуни за тело, бои, мастило, уметнички материјали, материјали за чистење, разредени есенцијални масла, сапун за садови, третмани со коса и други течности. Направено во САД. Пакет од 12 празни, еднократно и пополнување шишиња со бели капачиња за дистрибуција на врвот на пресврт. Шишињата во облик на тркалезна/куршум се изработени од пластика без миленичиња БПА. Капацитетот на шише е 2 унци/60 мл. Висина на шише : 4,13 "(105 мм). Дијаметар на шише : 1,26" (32 мм). Големината на капачето е 20/410 и е изработена од BPA без LDPE. Превртете го врвот за да се отвори или затвори. Лесна амбалажа. Користете за патувања и домашни производи, шампон, балсам, боја на коса, сапуни за тело, бои, мастило, уметнички материјали, материјали за чистење, разредени есенцијални масла, сапун за садови, третмани со коса и други течности. Направено во САД.

Карактеристики

Производи во категоријата