.

.

Ние Р Меморија Чувари Удобност Светилка Зголемување, Мулти

Ние Р Меморија Чувари Удобност Светилка Зголемување, Мулти

DEN 412.00

Износ
Залиха

ВКЛУЧУВА : Една Удобност Занает Лупа. ЗГОЛЕМЕТЕ : Зголемува 2x со дополнително место за зголемување на деталите 6x. ПАР : Пар со Други Ние Р Меморија Чувари производи за убави проекти во секое време. ВКЛУЧУВА : Една Удобност Занает Лупа. ЗГОЛЕМЕТЕ : Зголемува 2x со дополнително место за зголемување на деталите 6x. ПАР : Пар со Други Ние Р Меморија Чувари производи за убави проекти во секое време. Удобната Занаетчиска Лупа го олеснува гледањето мали упатства и детали на очите. Се зголемува 2,5 x и има дополнителни детали 6x зголемување. Светилката, исто така, доаѓа опремена со LED светла, прилагодлив врат и силна стегач што останува ставена на вашите површини за изработка. Овој пакет вклучува една лупа.

Карактеристики

Производи во категоријата