.

.

М-ВЕСА Биро-Бефестигунгскит фур ЛЦД ТВ-Силбер

М-ВЕСА Биро-Бефестигунгскит фур ЛЦД ТВ-Силбер

DEN 2.00

Износ
Залиха

М ВЕСА Биро ПЛАНИНАТА III Сребрена 75x75 100x100. Компатибилна Големина На Екранот : 15" - 24". Универзални и ВЕСА Стандарди : 75х75 100х100 мм. Точка Број : 7 350 022 730 946. Боја : Сребрена. Капацитет на тежина : 7,5 кг. Дистрибуција Пакет : 6 5 години. Димензии на кутијата за подароци : 320 х 510 х 100 (Dx Wx H). Прилагодување на висината од работната површина до плочата ВЕСА : Функција За Навалување : Да. Ширина на работната површина : 4-45 мм. М Веса Биро ПЛАНИНАТА III Сребро 75x75 100x100. Компатибилна Големина На Екранот : 15" - 24". Универзални и ВЕСА Стандарди : 75х75 100х100 мм. Точка Број : 7 350 022 730 946. Боја : Сребрена. Капацитет на тежина : 7,5 кг. Дистрибуција Пакет : 6 5 години. Димензии на кутијата за подароци : 320 х 510 х 100 (Dx Wx H). Прилагодување на висината од работната површина до плочата ВЕСА : Функција За Навалување : Да. Ширина на работната површина : 4-45 мм. обликот На Портата го намалува влијанието на вашите раце при сечење.

Карактеристики

Производи во категоријата