.

.

Раб Осветлување ALED2T125Y/КОМПЈУТЕР LED Висока Моќност Тип II Површина Светлина, Стандарден Тип, 3000 K Температура На Бојата, Бронзена Завршница

Раб Осветлување ALED2T125Y/КОМПЈУТЕР LED Висока Моќност Тип II Површина Светлина, Стандарден Тип, 3000 K Температура На Бојата,

DEN 2.00

Износ
Залиха

Заменува до 400w метал халид. 66% заштеда на трошоците за енергија наспроти КРИЕШЕ. 100.000-часовен ЖИВОТЕН век. Тип II дистрибуција. Раб Осветлување ALED2 T125 Y/КОМПЈУТЕР е спецификација одделение област светлина Во Ies Тип II дистрибуција. Дистрибуцијата Од ТИПОТ II е идеална за широки патеки, на рампи и влезни патишта, велосипедски патеки и други долги и тесни апликации за осветлување. Овој тип е наменет за осветлување на поголеми површини и обично се наоѓа во близина на патот. Овој тип на осветлување најчесто се наоѓа на помали споредни улици или патеки за џогирање. Тела заменува до 400w метални халидни светла и обезбедува заштеда на трошоците за енергија од 66% трошоци за енергија. ЛЕР има 100.000-часовен LED животен век врз основа на резултатите ОД IES LM-80 и пресметките НА TM-21, како и гаранција дека нивните LED производи ќе бидат ослободени од дефекти во материјалите и изработката за период од пет (5) години од датумот на испорака до крајниот корисник, вклучувајќи покривање на излезот на светлината, стабилноста на бојата, перформансите на возачот и финишот на тела. Бронзената завршница е изработена од еколошки полиестерски слој во прав кој е формулиран за висока издржливост и долготрајна боја и не содржи ВОК или токсични тешки метали. Уредот содржи фотоелемент со копче од 120v, излез на лумен од 10.505 лумени и топла температура на бојата од 3000k. ОСВЕТЛУВАЊЕТО НА РАБ е посветено на создавање висококвалитетно, достапно, добро дизајнирано и енергетски ефикасно LED осветлување и контроли што им олеснуваат на дистрибутерите да продаваат електричари за инсталирање и на крајните корисници да заштедат енергија. Основана во 1946 година, РАБ има живописно растечка инфраструктура на производствени капацитети и инженерски способности кои обезбедуваат одличен дизајн и квалитет на производот.

Карактеристики

Производи во категоријата