.

.

Волтер 12D796 монтирана точка-тип W-220, A60 Grit Abrasive Brind Bit

Волтер 12D796 монтирана точка-тип W-220, A60 Grit Abrasive Brind Bit

DEN 3.33

Износ
Залиха

Абразивно мелење : монтираната точка е направена од најубаво абразивно жито за да се обезбеди долг живот и униформа завршница. Овој бит за мелење обезбедува непречено работење со супериорни перформанси. Функции : Поднесената точка за мелење се користи за вклопување, обликување, зголемување на дупките и други задачи за завршна обработка. Уникатниот дизајн на абразивната точка го прави погоден за фино мелење дури и во затворени простори. Апликации : Оваа абразивна монтирана точка е дизајнирана да одговара на меленици за умре, точки меленици и други флексибилни машини за вратило. Абразивната точка на мелење е облечена за совршена рамнотежа без истекување или вибрации. Карактеристики : Оставете ги абразивните делови за мелење да се намалат побрзо и да произведат подобра завршница на површината. Можете да ги користите камењата за облекување за да го продолжите животот на алатката. Спецификации : Завршната монтирана точка со дијаметар од 1 ин. И должина од 1 инчи е проширена со прецизно центрирана 1/4 внатре вратило. Металниот бит за мелење може да се користи на алатка и челик со висока затегнување со максимална брзина од 25500 вртежи во минута. Абразивно мелење : монтираната точка е направена од најубаво абразивно жито за да се обезбеди долг живот и униформа завршница. Овој бит за мелење обезбедува непречено работење со супериорни перформанси. Функции : Поднесената точка за мелење се користи за вклопување, обликување, зголемување на дупките и други задачи за завршна обработка. Уникатниот дизајн на абразивната точка го прави погоден за фино мелење дури и во затворени простори. Апликации : Оваа абразивна монтирана точка е дизајнирана да одговара на меленици за умре, точки меленици и други флексибилни машини за вратило. Абразивната точка на мелење е облечена за совршена рамнотежа без истекување или вибрации. Карактеристики : Оставете ги абразивните делови за мелење да се намалат побрзо и да произведат подобра завршница на површината. Можете да ги користите камењата за облекување за да го продолжите животот на алатката. Спецификации : Завршната монтирана точка со дијаметар од 1 ин. И должина од 1 инчи е проширена со прецизно центрирана 1/4 внатре вратило. Металниот бит за мелење може да се користи на алатка и челик со висока затегнување со максимална брзина од 25500 вртежи во минута. Погодно за завршување во повеќето затворени области, монтираната точка од Волтер е направена од најдобро абразивно жито за да се обезбеди исклучителен живот на алатка и брилијантни перформанси. Битката за мелење е дизајниран да одговара на повеќето меленици за умирање, меленици за точки и други флексибилни алатки за напојување на вратилото. Абразивната монтирана точка е идеален избор за вклопување, обликување и зголемување. Совршено избалансиран за да се минимизираат вибрациите, монтираната точка ги подобрува перформансите за време на завршувањето на површината. Битката за мелење е кодирана во боја за лесна идентификација и селекција според барањето на алатката.

Карактеристики

Производи во категоријата