.

.

Титан го контролира Аполо 10 - 240 V, еден излез 24 часовен механички тајмер, совршен за хидропонски системи

Титан го контролира Аполо 10 - 240 V, еден излез 24 часовен механички тајмер, совршен за хидропонски системи

DEN 2.00

Износ
Залиха

Црвениот прекинувач за промена од „тајмер“ во „секогаш вклучено“. /240 волти/60 Hz. 10 засилувач капацитет. 96 не-остатоци од 15 минути и може да се конфигурираат во бројни распореди за тајминг. Еден (1) излез со интервали од 15 минути. Тешка градба која е лесна за употреба и едноставна за работа. Не. за употреба со дигитални баласти. 10 капацитет на засилувач. 96 не-остатоци од 15 минути и може да се конфигурираат во бројни распореди за тајминг. Еден (1) излез со интервали од 15 минути. Тешка конструкција што е лесна за употреба и едноставна за работа. За употреба со дигитални баласти. Тајмерот Аполо 10 - 240 волти/24 часа е совршено решение за тајминг за вашите хидропонски системи. Со капацитет од 10 засилувачи, лесно е да се постави да ги извршува вашите пумпи, вентилатори, итн. Аполо 10 има 96 Неостанати 15-минутни трипири и може да се конфигурираат во бројни распореди за тајминг. Еден (1) излез со интервали од 15 минути. Тешка конструкција што е лесна за употреба и едноставна за работа. Комплетот се спротивставува на прашината, 'рѓата и влагата. Се користат само компоненти со највисок квалитет. Не за употреба со дигитални баласти. 10 засилувачи максимум/240 волти/60 Hz.

Карактеристики

Производи во категоријата