.

.

Лок-Линија 79024 Ацетал ХПТ Млазници со Рачка За Прилагодување, 0,160 х 0,5, Големина На Конец 1/8

Лок-Линија 79024 Ацетал ХПТ Млазници со Рачка За Прилагодување, 0,160 х 0,5, Големина На Конец 1/8

DEN 1252.80

Износ
Залиха

Компактен HPT 1,000 psi Бедем Млазницата. Комплетот Вклучува Млазница од 10 парчиња (Кт Стил) 0,160 "х 0,5", Големина на Конец 1/8", Рачка за Прилагодување од 1 парче. Компактен HPT 1,000 psi Бедем Млазницата Со Ацетално Тело и Стврднат Нерѓосувачки Челик Млазницата. Компактен HPT 1,000 psi Бедем Млазницата. Комплетот Вклучува Млазница од 10 парчиња (Кт Стил) 0,160 "х 0,5", Големина на Конец 1/8", Рачка за Прилагодување од 1 парче. Компактен HPT 1,000 psi Бедем Млазницата Со Ацетално Тело и Стврднат Нерѓосувачки Челик Млазницата. Никогаш Не Надминувајте : Максимален Работен Притисок 1.000 ПСИ/Максимална Температура 115 Степени Ф.

Карактеристики

Производи во категоријата